onsdag 9 februari 2011

Vår balkong

Trall

Hejsan alla vänner!
Bygget fortsätter och med en väldig fart. Inomhus samsas två målare och tre kakelsättare om en liten plats. Så det blir lite pusslande för dem. Vi har burit marmor i helgen och redan nu har de lagt en remsa i hallen och en bit in i köket. Det var lite nervöst att packa upp marmorn eftersom det är lite svårt att veta exakt hur den kommer se ut. Det är ju natursten och mönstret i plattorna varierar en del. Vi har gjort första sorteringen där vi lagt fina, dvs lite vitare marmor och med mindre mönster i, i en hög. Mer spräckliga i en annan hög, plattor som är mer rosafärgade i en annan och till sist skadade plattor som kan användas när man skär plattan. Det ska bli så spännande när det blir färdigt!

Nu är alla byggställningar nere framför huset. Huset känns mer färdigt då. Snickarna är klara med trallen på balkongen. Det blev Sibirisk lärk och den ser så fin ut. Nu ska bara balkongräcket på. Här ser ni den fina utsikten från vår balkong.

Ute skiner solen och genast får man ny energi. Det behöver vi nu :)

Ha en underbar dag!

Kram Josefine

3 kommentarer:

  1. Jag har sagt det förr och säger det igen. WOW! Vilken utsikt! Helt fantastisk :).Det låter som ett fantastiskt hus :)/s

    SvaraRadera
  2. Men herregud, det är ju sanslöst vad vackert ni bor.
    Hoppas allt är bra med er.
    KRAM
    //Helena

    SvaraRadera
  3. Ser ju super ut - var är detta någonstans - känner liksom igen det ;o)

    Jag har skrivit en how-to på min blogg - var på G att göra det men blev avbruten (händer ju då och då ;o))

    Kram Johanna

    SvaraRadera

♡♡♡ Tusen tack! En liten hälsning gör mig så glad ♡♡♡


Kram Josefine