onsdag 28 april 2010

Elsa sjunger


Samma bild som nedan. Jag har bara laddat upp den på ett annat sätt. Det är jättestor skillnad på upplösningen. Eller hur? Nu ska jag bara få den lite större också.

5 kommentarer:

  1. Åh det blev ju så mycket bättre, får man lov och fråga hur du går tillväga? Tycker mina bilder blir jättedåliga när jag laddar upp dom. Vill ha dom lika bra på bloggen som i verkligheten.

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Vilken lycka som lyser i ögonen på Elsa!
    Snygg blev bilderna också, stor skillnad mot nedan :-)

    SvaraRadera
  3. Johanna, jag har länge funderat på varför mina bilder inte blir så skarpa som på min skärm. Nu laddar jag först in bilderna på Flickr och därifrån lägger jag in dem på bloggen och vips så blev det mycket bättre. Kan inte riktigt förstå varför... Men huvudsaken är ju att det blir bättre.

    Kram tillbaka till dig

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Har försökt med det du nämnde ang Flickr, men hur laddar jag dom till bloggen, testade en variant men bilden blev mindre än någonsin ha ha. Jag vet hur man får bilderna större i vanliga fall men inte från Flickr, men det är skärpan jag vill åt också.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej igen!
    Om du klickar på bilden i Flicker så får du upp några ikoner längst upp precis över bilden. Där kan du klicka på all sizes. Klick på den storkel du vill ha och kopiera in koden på din blogg.
    Kram Josefine

    SvaraRadera

♡♡♡ Tusen tack! En liten hälsning gör mig så glad ♡♡♡


Kram Josefine