fredag 16 juli 2010

En liten paus

Mat
Idag har vi rensat ut vår källare. Här tog vi oss en välbehövlig liten paus när vi cyklade till Läjet och åt lunch på 57 grader Nord - mysigt.

6 kommentarer:

  1. Åh det ser himla gott ut! underbar bild!

    Kram Johanna majkvist

    SvaraRadera
  2. Så härligt med en välbehövlig lunchpaus! Det ser riktigt gott ut dessutom - fisk, räkor och färskpotatis mmm!

    SvaraRadera
  3. Ja, det ser verkligen smakfullt och inbjudande ut att ta paus där.

    SvaraRadera
  4. Mums - det där såg riktigt gott ut =) Snyggt fotat.
    Tebax i Varberg och här var det varmt =)
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. Heeeej.. Det lät härligt. Så fina foton du tar. Jag tänker på det varje gång jag går in på din blogg. Ja själv känner jag mig inte som ngn bröllopsfotograf i allafall. Det var jättesvårt faktiskt. Det var 4 barn och så bröllopsparet som skulle fotas och det var inte lätt att få alla att titta in i kameran på en gång eller att överhuvudtaget synas ordentligt på bilderna. De ville hemskt gärna sitta i en nerkabbad bil men det är inte lätt att få med alla då. Nä jag fotar hellre barn el blommor eller par. Jag var dönervös under hela bröllopet och kunde först känna mig lite lugnare då jag kom hem till datorn för att se hur bilderna såg ut.=)
    Men jag gör nog inte om detta. Det är alldeles för stort ansvar att fota bröllop och jag känner mig inte redo för det ännu måste jag säga. Vilet underbart ställe ni hade varit på. Så fint det såg ut. Vilken utsikt att vakna till. Hoppas att du får en fortsatt fin sommar. Jag och fam ska försöka tuffa hem till smögen med båten i morrn eller i övermorgon beroende på vädret. Vi fick hastigt bo hos mina föräldrar i Strömstad då det blev regnoväder i natt som var. =) kram på dig/Maybemej

    SvaraRadera

♡♡♡ Tusen tack! En liten hälsning gör mig så glad ♡♡♡


Kram Josefine