söndag 31 juli 2011

Söta familjen

Family
Godmorgon allesammans!

Helgen har varit fylld med roligheter. Vi har varit i Halmstad hos mina föräldrar. Där har vi umgåtts och myst. Jag har även varit på min kusins möhippa. Åh vilken mysig dag det blev! Vi tränade och gick på SPA. Härligt! Kvällen avslutades med en underbar middag. Idag har jag även hunnit med två fotograferingar. Det är verkligen så roligt! Här kommer ett litet smakprov på söta familjen.

Ha en underbar dag!
Kram Josefine

torsdag 28 juli 2011

Sweet little baby ♥

Baby
Baby
Baby
Baby

Åh, det är så mysigt att foto små bäbisar. Så små och så söta. I just love it!

Ta vara på den underbara dagen!
Kram Josefine

måndag 25 juli 2011

En underbar dag

Liv
Vi tog med oss lite frukt, baddräkt och krabbspöna. Gick ner till en vår lilla naturhamn. Barnen lekte och vi fiskade krabbor tillsammans. Enkelt men så mysigt. Detta är semester! Så underbart!
Liv
Liv
Kräftfiske
Kräftfiske
Kräftfiske
Naturhamnen
Jag hoppas på många fler fina dagar vid stranden!

Ha en mysig kväll!
Kram Josefine

lördag 23 juli 2011

Liv

Liv

Ett underbart foto på söta Liv.

Ha en mysig kväll!
Kram Josefine

fredag 22 juli 2011

Sweet little babyhand

babyhand

Snart är alla söta baby bilder redigerade. Här kommer ytterligare ett litet smakprov. Så mysiga bilder. Jag vill foto fler bäbisar!!! Nu ska vi ut i regnet för Ida har avslutning på friidriottsskolan. Typiskt att det regnar just idag det har ju varit kanonväder hela veckan. Men jag hoppas på uppehåll till klockan ett.

Ha en mysig dag i regnet!
Kram Josefine

torsdag 21 juli 2011

Familjekväll i Kärradal

Alice
Elsa
Elsa
Alice

Elsa
I går åkte vi spontant ut till Fridas i Kärradal och åt middag och njöt av sommaren. En underbar familjekväll! Alla trivdes! Barnen lekte på stranden medan vi väntade på maten. Ett fantastiskt barnvänligt ställe. Det gillar vi barnfamiljer!

Ta vara på dagen!
Kramar Josefine

onsdag 20 juli 2011

En dag på stranden

Stranddag
Idag har jag och Alice och Elsa varit på stranden. Underbart! Denna veckan går Ida på friidrottsskola på förmiddagarna och hon tycker det är så kul. Det kan inte bli bättre för hon har sin goa kusin Johanna som ledare. Idag har de tom testat på och kasta spjut!!! Annars tycker hon det är roligast med höjdhopp och längdhopp.
Stranddag
Stranddag
Stranddag
Stranddag
Stransddag
Alice hittade en liten mjuk fjärilslarv som hon tyckte var så gullig.

Ha en mysig kväll!
Kram Josefine

Wilhelm ♥

Wilhelm
Wilhelm

Mitt i natten sitter jag uppe vid datorn och redigerar bilder. Det är tyst och stilla i huset och alla sover gott. Nu ska jag också gå och lägga mig.

Fina bilder på sötaste Wilhelm.

Ha en mysig dag allihop!
Kram Josefine

söndag 17 juli 2011

Ida ♥

Ida

Idag regnar det. Hans och tjejerna är på Lekstugan i stan. Hoppas det inte är för mycket folk där idag. Det är ett inomhus lekland med studsmattor och rutschkanor. Jag tänkte passa på och städa, handla mat och förbereda för våra gäster som kommer i eftermiddag.

Här är ett fint foto på söta Ida.

Önskar er alla en mysig dag i regnet!
Kram Josefine

fredag 15 juli 2011

Nils ♥

Nils
Hejsan alla vänner!

Jag redigerar bilder för fullt. Många härlig bilder! Här kommer en fin bild på söta Nils.

Ha en riktigt skön fredag!
Kram Josefine

Goa Elsa ♥

Elsa
Idag har det regnat för första gången på semestern. Vi har haft fint besök från Helsingborg, närmare bestämt min syster och hennes små söner. Det har varit fullt ös hela dagen.

Här kommer en favoritbild på vår goa Elsa
Hoppas på en härlig dag imorgon!

Kram Josefine


torsdag 14 juli 2011

Sweet baby feet

Bäbisfötter

En liten sneak peak.

Var i Helsingborg i helgen och fotade världens sötaste små tvillingar. Dessa små fötter är väl för gulliga.

Ha en mysig dag i regnet.
Kramar Josefine

onsdag 13 juli 2011

Kärlek till dig ♥

Alice
Det är mitt i sommaren och livet är underbart! Barnen börjar finna sig till rätta i huset. Sommaren är helt underbar. Kvällarna ljuvliga! Jag har börjat ta hand om mig själv för första gången på mycket länge. Jag har börjat simma och det är så skönt. Först gick jag en intensivkurs i crawl som VF sim anordnar med den bästa tränaren och coachen Christina Hörberg. Vilken kick! Nu fortsätter jag träna i en simgrupp med bästa Christina som tränare. Det är ingen 1000 m bröstsim jag talar om utan hård träning. Det var länge sen jag var så trött. Men det är så roligt!

Här kommer en underbar bild på vår söta Alice. Strax före denna bilden säger min goa dotter,
-KÄRLEK TILL DIG, MAMMA. Ja, behöver jag säga att jag smälter när barnen säger så söta saker?

Så nu säger jag till det till alla er som läser min blogg och kikar på mina bilder. Jag är så glad att ni läser min blogg!

-KÄRLEK TILL ER ♥


söndag 10 juli 2011

Mitt i rapsfälten

Rapsfälten
Go middag!
Sommaren är helt underbar! Här är en mysig bild på lilla Elsa med sin goa pappa. Nu ska jag snart iväg på en mysig familjefotografering i Helsingborg.

Ha en underbar dag!
Kramar Josefine

fredag 8 juli 2011

Fotografering vid Bohus fästning

Familjen Hagelin
En solig kväll träffade jag fina familjen Hagelin vid Bohus fästning. Fler bilder hittar ni på min hemsida - josefinebergqvist.se. Ja, äntligen har jag fått tillbaka min hemsida. Jag är så glad!

Tusen tack, för en mysig stund tillsammans med er!

torsdag 7 juli 2011

Glädje!

Barn

Hej!
Jag är så lycklig för alla bokningar jag fått nu i sommar. Spännande bröllop, fina familjefotograferingar, härliga barnfotograferingar och alla fina porträtt på fina studenter. Jag har dessutom många roliga uppdrag framför mig. Just nu har jag bara lite otur med min hemsida som ligger nere. Förra helgen var det översvämningar i Köpenhamn och därför var de tvungna att rädda 300 servrar. Av 300 servrar så är det endast 3 stycken som inte är tillbakalästa. Min domän ligger på en av dessa tre! Så jag hoppas verkligen att de kan läsa tillbaka den så jag får tillbaka min fina hemsida. Det är många som hört av sig till mig att ni inte kommer in. Jag kan tyvärr inte göra något just nu. Men det är tur just nu att jag har kvar min blogg.

Här kommer ett härligt glatt kort från midsommar. Alla barn på midsommarafton!

Ha nu en underbar dag!
KRAM Josefine

måndag 4 juli 2011

Elsa i ett gult hav

Elsa

I kväll har jag simmat och jag känner mig härligt mör i hela kroppen. Det är roligt att lära sig något nytt igen! Kunde inte låta bli att lägga ut ett på söta Elsa från rapsfälten.

Ha en go kväll!
Kram Josefine

Ida i rapsfälten

Ida

Åh sommaren är ljuvlig nu. Varmt och härligt, precis som man vill att det ska vara på sommaren. En fin bild på Ida i de gula rapsfälten.

Ha en skön kväll!
Kramar Josefine

lördag 2 juli 2011

Alva

Alva
Idag har jag redigerat bilder hela dagen. Barnen är hos mormor och morfar så jag har fått mycket gjort. Snart kan ni nog få se bilder från det underbara bröllopet förra helgen. Här är ett fint sommarporträtt på söta Alva.

Ha en skön lördagskväll!
Kram Josefine

fredag 1 juli 2011

Sneak peak från Bohus fästning

Familjen

Jag fotade denna underbara familjen igår. Här kommer en liten sneak peak.